Nicecream med kakao
4 December 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Et sunnere alternativ til sjokoladeis. Naturlig søtning fra banan og honning.
Porsjoner:
2
Kcal:
244
Ingredienser:
- 2 stk banan
- 1 ts honning
- ½ ts vaniljepulver
- 2 ss kakao
Slik gjør du:
- Ta bananen ut av fryseren og la den tine i 10 minutter
- Kjør bananen i en food prosessor til du får en kremet konsistens
- Tilsett deretter honning, vaniljepulver og kakao – kjør blandingen litt lenger i food prosessoren
- Server!
- Om du vil kan den toppes med bær
Per porsjon:
Kalorier: 244,2
Fiber (g): 9,2
Proteiner (g): 5
Fett (g): 1,8
Karbohydrater (g): 55,6
Sukker (g): 32
I samarbeid med Evelina Söderholm