Oppskrift på nicecream med kakao
VegetarNicecream med kakao

Nicecream med kakao

4 December 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Et sunnere alternativ til sjokoladeis. Naturlig søtning fra banan og honning.

Porsjoner:

2

Kcal:

244

Ingredienser:

  • 2 stk banan
  • 1 ts honning
  • ½ ts vaniljepulver
  • 2 ss kakao

Slik gjør du:

  • Ta bananen ut av fryseren og la den tine i 10 minutter
  • Kjør bananen i en food prosessor til du får en kremet konsistens
  • Tilsett deretter honning, vaniljepulver og kakao – kjør blandingen litt lenger i food prosessoren
  • Server!
  • Om du vil kan den toppes med bær

Per porsjon:

Kalorier: 244,2

Fiber (g): 9,2

Proteiner (g): 5

Fett (g): 1,8

Karbohydrater (g): 55,6

Sukker (g): 32

I samarbeid med Evelina Söderholm