Keto pai på fat. Foto.
KetoKeto pai med peanøttsmør

Keto pai med peanøttsmør

27 January 2022

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Dette er en keto pai med mykt og kremet fyll som ikke trenger å stekes – det holder å ha den på lur i kjøleskapet til du eller gjestene får lyst på noe godt. Peanøttsmør i både bunn og fyll gjør denne paien helt «nuts» – og innmari god! Paien gir 12 porsjoner, og hvert stykke inneholder 385,5 kalorier og 6,5 g karbohydrater.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner:

12

Tilberedningstid:

00:20:00

Kcal:

385

Ingredienser:

  • 125 g romtemperert smør
  • 125 g peanøttsmør
  • 1, 25 dl sukrin
  • 1, 25 dl kakao
  • 0, 75 dl mandelmel

Fyll:

  • 225 g kremost
  • 125 g peanøttsmør
  • 1, 25 dl sukrin
  • 3, 5 dl kremfløte

Slik gjør du:

  • Kjør smør, peanøttsmør, sukrin, kakao og mandelmel i en kjøkkenmaskin til alt har blandet seg.
  • Trykk ut i en ferdig smurt form eller kle en form med bakepapir. Sett formen i kjøleskapet.
  • Visp kremost, peanøttsmør og sukrin til en glatt røre med en håndmikser. Tilsett kremfløte og visp videre til røren har tyknet og fått stiv konsistens.
  • Spre fyllet oppå bunnen og sett i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.

Næringsinformasjon

Kalorier
385,5
Fiber (g)
3,2
Proteiner (g)
8,6
Fett (g)
35,4
Karbohydrater (g)
6,5
Sukker (g)
3,0