Vegetarburger med coleslaw
7 December 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Vegoburger! Kjøttfri mandag blir ikke kjedelig med denne retten plassert på bordet. Dette er mat for hele familien!
Vegoburger! Ser ikke denne fristende ut? Vi kan melde om en knallgod burger som definitivt er en verdig erstatter til den «vanlige» hamburgeren.
Porsjoner:
2
Ingredienser:
- 1 pakke Anamma Vegoburgare
- 1 stk rapidsalat
- 2-3 tomater
- 1/3 rødløk
- 4 stk hamburgerbrød, grove
Coleslaw:
- 1/3 hodekål
- 2-3 gulrøtter
- 1 eple
- 2 dl lettrømme
- 2 ss majones
- 1 ss sitronsaft
- Salt og pepper
Tilbehør:
- Pommes frites
- Ketchup
Slik gjør du:
- Finhakk kål, og riv skrelte gulrøtter og eple. Ha alt i en bolle og bland sammen med rømme, majones og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
- Stek vegoburgerne etter anvisning på pakken.
- Skjær opp tomater og rødløk og skyll salaten. Varm hamburgerbrødene raskt i stekepannen eller i ovnen.
- Ha coleslaw på bunnen av hamburgerbrødet. Fortsett med vegoburger, litt ketchup, rødløk, tomat og salat. Legg til slutt på lokket. Server smakfull vegoburger med pommes frittes og ketchup som tilbehør.