vegetarbiff med fetaost
VegetarVegetarbiff med fetaost

Vegetarbiff med fetaost

25 June 2019

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Hvis du ønsker å spise mindre kjøtt i hverdagen, eller er vegetarianer, vil denne oppskriften på vegetarbiff med fetaost være midt i blinken! Quinoa er et proteinrikt frø full av næring – så disse biffene er perfekt å lage hvis du har quinoa rester. Oppskriften er glutenfri og holder til 4 porsjoner. Spis den med burgerbrød eller poteter og saus. Nam!

Porsjoner:

4

Tilberedningstid:

00:20:00

Kcal:

291

Ingredienser:

  • 2 dl kokt quinoa
  • 220 g squash
  • 3 stk egg
  • 1 dl soltørkede tomater
  • 1 pakke fetaost (150 g)
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 dl pofiber
  • ½ ts salt
  • 2 krm svart pepper
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Riv squashen og press ut all væske
  • Hakk soltørkede tomater, smul osten og press hvitløken
  • Bland alle ingrediensene til en deig. Smak til med salt og pepper
  • Form deigen til 8 like store biffer og legg på et stekebrett med bakepapir
  • Stek midt i ovnen i 15 minutter, snu biffene og stek ytterligere 10 minutter

Per porsjon:

Kalorier: 290,8

Fiber (g): 4,3

Proteiner (g): 15,1

Fett (g): 19,2

Karbohydrater (g): 13,3

Sukker (g): 3,9

Oppskrift av Evelina Söderholm