Vegetarbiff med fetaost
25 June 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Hvis du ønsker å spise mindre kjøtt i hverdagen, eller er vegetarianer, vil denne oppskriften på vegetarbiff med fetaost være midt i blinken! Quinoa er et proteinrikt frø full av næring – så disse biffene er perfekt å lage hvis du har quinoa rester. Oppskriften er glutenfri og holder til 4 porsjoner. Spis den med burgerbrød eller poteter og saus. Nam!
Porsjoner:
4
Tilberedningstid:
00:20:00
Kcal:
291
Ingredienser:
- 2 dl kokt quinoa
- 220 g squash
- 3 stk egg
- 1 dl soltørkede tomater
- 1 pakke fetaost (150 g)
- 2 hvitløksfedd
- 1 dl pofiber
- ½ ts salt
- 2 krm svart pepper
- 1 ss olivenolje
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader
- Riv squashen og press ut all væske
- Hakk soltørkede tomater, smul osten og press hvitløken
- Bland alle ingrediensene til en deig. Smak til med salt og pepper
- Form deigen til 8 like store biffer og legg på et stekebrett med bakepapir
- Stek midt i ovnen i 15 minutter, snu biffene og stek ytterligere 10 minutter
Per porsjon:
Kalorier: 290,8
Fiber (g): 4,3
Proteiner (g): 15,1
Fett (g): 19,2
Karbohydrater (g): 13,3
Sukker (g): 3,9
Oppskrift av Evelina Söderholm