Sunn pastasalat med kremet pesto
MiddagSunn pastasalat - oppskrift med kremet pesto

Sunn pastasalat - oppskrift med kremet pesto

2 October 2017

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Sunn pastasalat med kremet pasta - oppskrift til 4 porsjoner.

Porsjoner:

4

Ingredienser:

  • 400 g penne fullkorrn (evt. annen pasta)
  • 4 kyllingfileter
  • 300 g (1 liten boks) mager eller vanlig kesam
  • 3 ss pesto
  • salt og pepper
  • hvitløkskrydder
  • paprikakrydder
  • frosne erter etter ønsket mengde
  • mais etter ønsket mengde
  • cherrytomater etter ønsket mengde
  • Smør til steking

Slik gjør du:

  • Kok pasta. Ertene tilsettes mot slutten av koketiden, sammen med pastaen
  • Kutt kyllingen i biter og stek med sammen med olje og smør. Du kan velge å kun bruke olje, men begge sammen gir best smaksresultat. Dryss over med det ønskelig krydder, for eksempel salt, pepper, hvitløkskrydder og paprikakrydder
  • Avkjøl litt og ha alt i en bolle. Tilsett mais og cherrytomater etter ønsket mengde.
  • Bland 1 boks med kesam sammen med tre spiseskjeer pesto (eller mer for en sterkere pestosmak), og rør sammen til en pastasalat
  • Kan godt oppbevares i kjøleskap, og smaker veldig godt kald

Oppskrift: Ellen Cathrine Knutsen