Sunn pastasalat - oppskrift med kremet pesto
2 October 2017
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Sunn pastasalat med kremet pasta - oppskrift til 4 porsjoner.
Porsjoner:
4
Ingredienser:
- 400 g penne fullkorrn (evt. annen pasta)
- 4 kyllingfileter
- 300 g (1 liten boks) mager eller vanlig kesam
- 3 ss pesto
- salt og pepper
- hvitløkskrydder
- paprikakrydder
- frosne erter etter ønsket mengde
- mais etter ønsket mengde
- cherrytomater etter ønsket mengde
- Smør til steking
Slik gjør du:
- Kok pasta. Ertene tilsettes mot slutten av koketiden, sammen med pastaen
- Kutt kyllingen i biter og stek med sammen med olje og smør. Du kan velge å kun bruke olje, men begge sammen gir best smaksresultat. Dryss over med det ønskelig krydder, for eksempel salt, pepper, hvitløkskrydder og paprikakrydder
- Avkjøl litt og ha alt i en bolle. Tilsett mais og cherrytomater etter ønsket mengde.
- Bland 1 boks med kesam sammen med tre spiseskjeer pesto (eller mer for en sterkere pestosmak), og rør sammen til en pastasalat
- Kan godt oppbevares i kjøleskap, og smaker veldig godt kald
Oppskrift: Ellen Cathrine Knutsen