Lavkarbo brød med mandelmel
25 June 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift på lavkarbo brød med mandel mel, og høyt innholde av protein! Brødet er naturlig glutenfritt på grunn av mandel melet, og det er enkelt å lage. Oppskriften holder til 7 porsjoner.
Porsjoner:
7
Tilberedningstid:
00:15:00
Kcal:
182
Ingredienser:
- 1,5 dl mandelmel
- 2 stk egg
- 1 boks Mager Cottage cheese (250 gram)
- 0,5 dl solsikkefrø
- 2 ss margarin, 60 %
- 2 ss Fiberhusk
- 2 ts bakepulver
- 1 ts chiafrø
- 1 krm salt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader
- Bland cottage cheese og egg til en slett deig. Rør sammen alle de tørre ingrediensene og smelt margarinet. Plasser alt i en kjøkkenmaskin og kjør til alt har blandet seg
- La stå i 2 minutter så deigen får hevet noe
- Fordel deigen i 7 boller og rull til rundstykker. Skyll hendene i vann så det blir enklere å rulle
- Strø over chiafrø og sett midt i ovnen, stek i 20 minutter
Per porsjon:
Kalorier: 181,9
Fiber (g): 5,4
Proteiner (g): 10,2
Fett (g): 13,2
Karbohydrater (g): 3,3
Sukker (g): 1,5
Oppskrift av Evelina Söderholm