Lavkarbo blomkålris med pølse
15 April 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en enkel oppskrift på lavkarbo blomkålris med pølse som er rask å lage i hverdagen. Her bør du velge en pølse av god kvalitet. Oppskriften holder til 2 porsjoner og lages på kun 12 minutter.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
2
Tilberedningstid:
00:02:00
Kcal:
364
Ingredienser:
- 400 g blomkålris
- 240 g pølse, gjerne av storfekjøtt
- 150 g grønne erter
- 1 ts chili explotion kryddermiks
- 1 krm salt
- 1 krm svart pepper
Slik gjør du:
- Skiv pølsen og stek den på middels varme, ca 4 minutter per side. Tilsett blomkålris, erter og krydder. Stek ytterligere 4 minutter og rør om med jevne mellomrom. Server!
Næringsinformasjon
Kalorier
364
Fiber (g)
9,2
Proteiner (g)
22,4
Fett (g)
21,4
Karbohydrater (g)
14,9
Sukker (g)
9,4