lavkarbo blomkålris oppskrift
LavkarboLavkarbo blomkålris med pølse

Lavkarbo blomkålris med pølse

15 April 2020

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Dette er en enkel oppskrift på lavkarbo blomkålris med pølse som er rask å lage i hverdagen. Her bør du velge en pølse av god kvalitet. Oppskriften holder til 2 porsjoner og lages på kun 12 minutter.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner:

2

Tilberedningstid:

00:02:00

Kcal:

364

Ingredienser:

  • 400 g blomkålris
  • 240 g pølse, gjerne av storfekjøtt
  • 150 g grønne erter
  • 1 ts chili explotion kryddermiks
  • 1 krm salt
  • 1 krm svart pepper

Slik gjør du:

  • Skiv pølsen og stek den på middels varme, ca 4 minutter per side. Tilsett blomkålris, erter og krydder. Stek ytterligere 4 minutter og rør om med jevne mellomrom. Server!

Næringsinformasjon

Kalorier
364
Fiber (g)
9,2
Proteiner (g)
22,4
Fett (g)
21,4
Karbohydrater (g)
14,9
Sukker (g)
9,4