Oppskrift på skyr nicecream
VegetarYoghurt Nicecream

Yoghurt Nicecream

21 December 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Superenkelt, men sååå godt! Forbered deg ved å fryse ned biter med yoghurt – så kan du raskt ta det frem når du ønsker. Du kan selvfølgelig bruke hvilken type yoghurt eller kesam du ønsker. Les på pakken for næringsinformasjon, mange varianter inneholder mye sukker. Denne oppskriften har høyt proteininnhold og lite kalorier.

Porsjoner:

1

Kcal:

70

Ingredienser:

  • 130 g yoghurt, luftig med sitron

Slik gjør du:

  • Fordel yoghurt i isbitform og frys ned i minst 2 timer
  • Har du hatt bitene i fryseren lengre, la de tine i 15-20 minutter
  • Legg i en food prosessor og kjør til du har en kremet konsistent
  • Server som et alternativ til is eller som et super friskt mellommåltid

Per porsjon:

Kalorier: 70,2

Fiber (g): 0

Proteiner (g): 11,7

Fett (g): 0,3

Karbohydrater (g): 5,2

Sukker (g): 3,9

Oppskrift av Evelina Söderholm