Vegetarpizza med mozzarella
13 June 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift på en sunnere pizza med masse protein. Topp den med tomatsausen og grønnsakene du har liggende hjemme. Et godt tips er å lage dobbel oppskrift – frys den ene bunnen – så har du alltid en sunn pizza tilgjengelig! Oppskriften holder til 6 porsjoner.
Porsjoner:
6
Tilberedningstid:
00:20:00
Kcal:
439.8
Ingredienser:
- 1 stk stort beger mager cottage cheese
- 12 dl havregryn
- 4 stk egg
- 1 ss bakepulver
- 1 ts salt
- 1 boks tomatsaus, uten tilsatt sukker
- 1 pose italiensk mozzarella
- 2 stk sjampinjong
- 8-10 stk små tomater
- 1 pose ruccola
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader
- Kjør havregryn, bakepulver og salt i en kjøkkenmaskin til havregrynen har blitt til mel. Sett melet til siden
- Kjør cottage cheese og egg i kjøkkenmaskin til en glatt masse
- Rør deretter massen sammen med havremelet til en deig
- Trykk eller kjevle ut deigen på et stekebrett med bakepapir
- Bre utover tomatsausen og topp med tomat, mozzarella og sjampinjong
- Stek 20 minutter midt i ovnen
- Ta ut og topp med ruccola før servering
Per porsjon:
Kalorier: 439,8
Fiber (g): 6,3
Proteiner (g): 26,4
Fett (g): 15,2
Karbohydrater (g): 46,7
Sukker (g): 4,9
Oppskrift av Evelina Söderholm