Vegetarlasagne med spinat
30 April 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne glutenfrie og proteinrike oppskriften på vegetarlasagne blir du garantert mett av. Oppskriften holder til to porsjoner og inneholder blant annet spinat og sopp. Nam!
Porsjoner:
2
Tilberedningstid:
00:15:00
Kcal:
568.1
Ingredienser:
- 1 pakke bønne-lasagneplater
- 1 pakke frossen spinat
- 1 pakke soppmiks, frossen
- 1 pakke hakkede tomater
- 1 ts salt
- 0,5 ts hvit pepper
- 1 stk liten gul løk
- 1 stk stort hvitløksfedd
- 1 ts timian
- 0,5 ts muskatnøtt
Ostesaus:
- 400 g cottage cheese (0,2 % fett)
- 1 stk egg
- 0,5 dl melk, fettfri
- 2 ss næringsgjær
Slik gjør du:
- Tin spinat og soppmiks. Sett ovnen på 200 grader
- Rør sammen spinat, soppmiks, tomater, hakket løk, presset hvitløk og krydder i en bolle
- Rør sammen cottage cheese, egg, melk og næringsgjær i en annen bolle
- Sett sammen lasagneplatene, spinatmiksen og ostesausen i en ildfast form – lagvis. Topp gjerne med ett lag ostesaus for en fin overflate
- Stek midt i ovnen i 30 minutter. Ta ut og la hvile noe før servering. Server gjerne med en lett salat
Per porsjon:
Kalorier: 568,1
Fiber (g): 17,8
Proteiner (g): 67,1
Fett (g): 12,3
Karbohydrater (g): 35,3
Sukker (g): 24
Oppskrift av Evelina Söderholm