Vegetarlasagne med spinat oppskrift
VegetarVegetarlasagne med spinat

Vegetarlasagne med spinat

30 April 2019

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Denne glutenfrie og proteinrike oppskriften på vegetarlasagne blir du garantert mett av. Oppskriften holder til to porsjoner og inneholder blant annet spinat og sopp. Nam!

Porsjoner:

2

Tilberedningstid:

00:15:00

Kcal:

568.1

Ingredienser:

  • 1 pakke bønne-lasagneplater
  • 1 pakke frossen spinat
  • 1 pakke soppmiks, frossen
  • 1 pakke hakkede tomater
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts hvit pepper
  • 1 stk liten gul løk
  • 1 stk stort hvitløksfedd
  • 1 ts timian
  • 0,5 ts muskatnøtt

Ostesaus:

  • 400 g cottage cheese (0,2 % fett)
  • 1 stk egg
  • 0,5 dl melk, fettfri
  • 2 ss næringsgjær

Slik gjør du:

  • Tin spinat og soppmiks. Sett ovnen på 200 grader
  • Rør sammen spinat, soppmiks, tomater, hakket løk, presset hvitløk og krydder i en bolle
  • Rør sammen cottage cheese, egg, melk og næringsgjær i en annen bolle
  • Sett sammen lasagneplatene, spinatmiksen og ostesausen i en ildfast form – lagvis. Topp gjerne med ett lag ostesaus for en fin overflate
  • Stek midt i ovnen i 30 minutter. Ta ut og la hvile noe før servering. Server gjerne med en lett salat

Per porsjon:

Kalorier: 568,1

Fiber (g): 17,8

Proteiner (g): 67,1

Fett (g): 12,3

Karbohydrater (g): 35,3

Sukker (g): 24

Oppskrift av Evelina Söderholm