Vegetarburger med grove hamburgerbrød
VegetarVegetarburger

Vegetarburger

15 February 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Prøv vår vegetarburger neste gang du skal ha kjøttfri middag. Vår oppskrift har under 500 kcal og gir deg derfor god samvittighet på flere plan!

Porsjoner:

2

Ingredienser:

  • 40 g Quinoa, tørr
  • 1 gul Løk
  • 1 stk Gulrot
  • 1 ss Ingefær
  • 2 ss Soyasaus
  • 100 g Kidneybønner
  • 1 håndfull Koriander
  • 2 grove hamburgerbrød

Slik gjør du:

  • Kok opp quinoa etter anvisning på pakken.
  • Skrell grønnsaker og hell disse over i en varm stekepanne. Grønnsakene skal røres i stekepanne til de er myke.
  • Ha de stekte grønnsakene i en bolle sammen med halvparten av bønnene, quinoaen, soyasaus og koriander. Blandingen skal moses med en stavmikser. Hell oppi resten av ingrediensene og bland godt sammen.
  • Form burgerne og stek de i 5 minutter på hver side i en varm stekepanne.
  • Topp gjerne burgeren med litt frisk salat.