Vegetarburger
15 February 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Prøv vår vegetarburger neste gang du skal ha kjøttfri middag. Vår oppskrift har under 500 kcal og gir deg derfor god samvittighet på flere plan!
Porsjoner:
2
Ingredienser:
- 40 g Quinoa, tørr
- 1 gul Løk
- 1 stk Gulrot
- 1 ss Ingefær
- 2 ss Soyasaus
- 100 g Kidneybønner
- 1 håndfull Koriander
- 2 grove hamburgerbrød
Slik gjør du:
- Kok opp quinoa etter anvisning på pakken.
- Skrell grønnsaker og hell disse over i en varm stekepanne. Grønnsakene skal røres i stekepanne til de er myke.
- Ha de stekte grønnsakene i en bolle sammen med halvparten av bønnene, quinoaen, soyasaus og koriander. Blandingen skal moses med en stavmikser. Hell oppi resten av ingrediensene og bland godt sammen.
- Form burgerne og stek de i 5 minutter på hver side i en varm stekepanne.
- Topp gjerne burgeren med litt frisk salat.