Vegetar quesedilla
16 August 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Prøv denne gode og enkle oppskriften på vegetar quesedilla. Raskt, enkelt og godt! Med speltlomper og lettost blir denne quesedillaen et lettere alternativ med høyt proteininnhold. Oppskriften holder til 2 porsjoner og tar kun 20 minutter å lage.
Porsjoner:
2
Tilberedningstid:
00:10:00
Kcal:
545
Ingredienser:
- 8 stk spelt lomper
- 50 g mager ost jalapenos (kavli)
- 100 g lettost, 10 %
- 6 stk soltørkede tomater
- 0,5 dl gresskarfrø
- 1 bunt koriander
Slik gjør du:
- Rist gresskarfrøene i en tørr stekepanne. Riv osten og hakk tomatene.
- Bre mager ost jalapenos på halvparten av brødet. Strø over lettost, soltørkede tomater, gresskarfrø og koriander. Legg et brød på toppen. Stek lett på hver side i et par minutter på middelsvarme. Server!
Per porsjon:
Kalorier: 545,2
Fiber (g): 4,8
Proteiner (g): 34,4
Fett (g): 19,5
Karbohydrater (g): 55,6
Sukker (g): 9,6
Oppskrift av Evelina Söderholm