Vegetar nachos
VegetarVegetar nachos

Vegetar nachos

4 June 2021

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Nachos er så digg, og her er en oppskrift på vegetar nachos med deilig og frisk topping. Oppskriften holder til 3 porsjoner, perfekt til hverdagsmiddag eller til selskap. Nyt!

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner:

3

Tilberedningstid:

00:20:00

Kcal:

551

Ingredienser:

  • 1 pose 185 g tortillachips, cheese
  • 1 ts rapsolje
  • 1 boks svarte bønner, 400/240g
  • 1 pose tacokrydder, uten sukker
  • ½ gul løk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 tomater, finhakket
  • ½ avokado
  • 1 stilk vårløk, tynt hakket
  • ½ sitron
  • 1 jalapenos, i skiver
  • Litt fersk koriander

Slik gjør du:

  • Varm olje i en stekepanne og stek løken på medium i varme i noen minutter til den har blitt myk
  • Tilsett hakkede tomater, tacokrydder og bønner og kok opp
  • Rør sammen tomater, avokado, vårløk, presset saft fra sitron og salt til en salat
  • Legg opp chips i en serveringsskål eller del oppi porsjonsskåler. Topp med bønneblandingen og salat, ta ikke med overflødig væske
  • Topp med jalapenos og fersk koriander – server!

Næringsinformasjon

Kalorier
551
Fiber (g)
14,4
Proteiner (g)
15,9
Fett (g)
26,5
Karbohydrater (g)
56,3
Sukker (g)
12,2