vegetar burrito
VegetarVegetar burrito

Vegetar burrito

12 August 2020

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Denne oppskriften på vegetar burrito er perfekt som restemat eller til lunsj. Lag dagen før av kveldens rester, og ta med som lunsj. Bruk det du har i kjøleskapet og rull det sammen i en tortilla. Nam! Oppskriften holder til 2 porsjoner og er enkel å lage.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner:

2

Tilberedningstid:

00:20:00

Kcal:

690

Ingredienser:

Ris:

  • 2 dl kok ris
  • 1 bunt koriander
  • 1 ss sitronsaft

Bønnerøre:

  • 1 stk gul løk
  • 3 hvitløksfedd
  • 1 boks kidneybønner
  • 0,5 ss rapsolje
  • 1 ts gurkemeie
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss chilisaus

Annet:

  • 4 stk tortilla, store
  • ½ maiskolbe
  • 0,5 dl creme fraiche lett 18%

Slik gjør du:

  • Kok ris etter instrukser på pakken. Kok maiskolben i 5 minutter. Tilsett koriander og sitronsaft i risen og rør sammen. Hakk løk og press hvitløk. Frek løk og hvitløk i en stekepanne med olje til løken har fått farge. Tilsett gurkemeie, kidneybønner og chilisaus.
  • Legg opp tortilla og spre creme fraiche utover, legg på bønnerøren og ris. Legg på mais. Brett inn lompen på sidene og rull til en burrito.
  • Ta i litt når du ruller så de holder seg bedre.

Næringsinformasjon

Kalorier
690,3
Fiber (g)
13,9
Proteiner (g)
23,4
Fett (g)
15,8
Karbohydrater (g)
113,7
Sukker (g)
12,1