Vegetar Bolognese
19 September 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift på vegetar bolognese med høyt proteininnhold. Du kan enkelt doble oppskriften og fryse ned halvparten, slik at du enkelt har middag til flere dager! Denne oppskriften holder til 4 porsjoner og er enkel å lage. Nyt en ny variant av det italienske kjøkkenet. NAM!
Porsjoner:
4
Tilberedningstid:
00:20:00
Kcal:
452
Ingredienser:
- 1 pakke spaghetti av soyabønner
- 0,5 stk gul løk
- 0,5 stk aubergine
- 0,5 stk squash
- 2 stk gulrot
- 2 ss rapsolje
- 5 stk soltørkede tomater
- 1 dl tørkede linser
- 1 stk buljongterning, grønnsak
- 1 ss tomatpuré
- 1 pakke hakkede tomater
- 1 ss soyasaus
- 2 dl vann
- 1 ts oregano
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts svart pepper
- Noen blader fersk basilikum
Slik gjør du:
- Finhakk løk, aubergine og gulrot. Varm oljen i en stekepanne og stek alt i noen minutter til det har fått litt farge. Tilsett deretter resten av ingrediensene og kok på lav varme i 20 minutter, eller til linsene er myke. Ved behov tilsett mer vann. Kok pasta og server med bolognesen. Topp med fersk basilikum.
Per porsjon:
Kalorier: 452,6
Fiber (g): 18,2
Proteiner (g): 35
Fett (g): 14
Karbohydrater (g): 36,7
Sukker (g): 17,8
Oppskrift av Evelina Söderholm