Vegansk tapas
12 August 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Lyst til å inkludere noen veganske retter til tapasen? Denne oppskriften på vegansk tapas holder til 6 porsjoner og er perfekt snacks eller forrett. Kos deg med disse sunne og friske alternativene. Yum!
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
6
Tilberedningstid:
00:00:00
Kcal:
273
Ingredienser:
- 12 stk kirsebær
- 175 g røde druer
- 3 stk gulrot
- 1 stk brokkolistilk
- 0,5 stk rød paprika
- 6 stk reddik
- 500 g vannmelon
- 0,5 dl cashewnøtter
- 18 stk grønne oliven
Dip:
- 1 dl tapenade
- 0,5 boks kokte kikerter
- 0,5 boks soltørkede tomater i olje
Slik gjør du:
- Kjør kikerter og soltørkede tomater i en kjøkkenmaskin til en kremet hummus. Legg hummus og tapenade i skåler.
- Skjær gulrot, reddik, brokkolistilk, vannmelon og paprika i biter. Legg opp alt på et fat. Server!
Næringsinformasjon
Kalorier
273,6
Fiber (g)
4,8
Proteiner (g)
5,2
Fett (g)
7
Karbohydrater (g)
27,5
Sukker (g)
14,9