vegansk snickerskake oppskrift
VeganskVegansk snickerskake

Vegansk snickerskake

16 August 2019

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Hvis du liker snickers vil denne oppskriften på vegansk snickerskake treffe midt i blinken! Den er vegansk og en enkel «no bake» kake som tar ca 1 time å lage, 30 minutter forberedelser og 35 minutter i fryseren, og vipps er den klar til servering! Oppskriften holder til 12 biter.

Porsjoner:

12

Tilberedningstid:

00:30:00

Kcal:

280

Ingredienser:

  • 36 stk dadler
  • 6 ss peanøttsmør
  • 3 ss vegansk vaniljeproteinpulver
  • 4,5 g salt
  • 6 ss vann
  • 3 dl havregryn
  • 1,5 dl peanøtter
  • 150 g 70 % Lindt sjokolade

Slik gjør du:

  • Bland dadler, peanøttsmør, proteinpulver, salt og vann i en kjøkkenmaskin til en glatt «karamell». Sett til side. Kjør havregryn i en kjøkkenmaskin til dethar lbitt fint mel. Tilsett halvparten av karamellen i havremelet og kjør videre til det har blandet seg. Trykk utover i en brødform med bakepapir og sett 5 minutter i fryseren.
  • Smelt sjokoladen. Ta ut bunnen av fryseren, bre karamellen utover, topp med peanøtter og bre til slutt den smeltede sjokoladen utover. Sett 30 minutter i fryseren.
  • Ta ut, del opp og server.

Per porsjon:

Kalorier: 280,1

Fiber (g): 9,5

Proteiner (g): 8,3

Fett (g): 15

Karbohydrater (g): 26

Sukker (g): 17,5

Oppskrift av Evelina Söderholm