Vegansk snickerskake
16 August 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Hvis du liker snickers vil denne oppskriften på vegansk snickerskake treffe midt i blinken! Den er vegansk og en enkel «no bake» kake som tar ca 1 time å lage, 30 minutter forberedelser og 35 minutter i fryseren, og vipps er den klar til servering! Oppskriften holder til 12 biter.
Porsjoner:
12
Tilberedningstid:
00:30:00
Kcal:
280
Ingredienser:
- 36 stk dadler
- 6 ss peanøttsmør
- 3 ss vegansk vaniljeproteinpulver
- 4,5 g salt
- 6 ss vann
- 3 dl havregryn
- 1,5 dl peanøtter
- 150 g 70 % Lindt sjokolade
Slik gjør du:
- Bland dadler, peanøttsmør, proteinpulver, salt og vann i en kjøkkenmaskin til en glatt «karamell». Sett til side. Kjør havregryn i en kjøkkenmaskin til dethar lbitt fint mel. Tilsett halvparten av karamellen i havremelet og kjør videre til det har blandet seg. Trykk utover i en brødform med bakepapir og sett 5 minutter i fryseren.
- Smelt sjokoladen. Ta ut bunnen av fryseren, bre karamellen utover, topp med peanøtter og bre til slutt den smeltede sjokoladen utover. Sett 30 minutter i fryseren.
- Ta ut, del opp og server.
Per porsjon:
Kalorier: 280,1
Fiber (g): 9,5
Proteiner (g): 8,3
Fett (g): 15
Karbohydrater (g): 26
Sukker (g): 17,5
Oppskrift av Evelina Söderholm