Vegansk Oreokake
19 September 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en enkel oppskrift på en frossen vegansk oreokake med få ingredienser. Kjeksen er fra helsekost og uten gluten, egg, melk og sukker. Bruk en kremet kokosmelk, det er nemlig hemmeligheten! Oppskriften holder til 4 porsjoner og er kjempeenkel å lage. Perfekt til selskap eller hvis du vil kose deg med noe godt.
Porsjoner:
4
Tilberedningstid:
00:15:00
Kcal:
323
Ingredienser:
- 1 pakke oreokjeks (uten sukker)
- 2 ss smørelett 40 %
- 1 pakke påMACKAN fra oatly
- 0,5 pakke kokosmelk 18 %
- 1 ss fibersirup clear
Slik gjør du:
- Åpne kjeksen og skrap bort den hvite kremen fra kjeksen. Legg kjeksen i en kjøkkenmaskin og den hvite kremen i en separat skål. Kjør kjeksen til smuler i kjøkkenmaskinen, smelt smørelett og tilsett i kjeksen. Kjør til alt har blandet seg og trykk ut i en silikonform (15 gm). Rør sammen den hvite kremen fra kjeksen med påMACKAN, fibersirup og kokosmelk. Hell i formen. Sett 1 time i fryseren. Server!
Per porsjon:
Kalorier: 323,1
Fiber (g): 5,4
Proteiner (g): 3,0
Fett (g): 22,5
Karbohydrater (g): 24,1
Sukker (g): 2,2
Oppskrift av Evelina Söderholm