Vegan Tikka Masala
19 September 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Enten du er veganer eller har lyst å spise mindre kjøtt vil denne oppskriften på vegan tikka masala smake kjempe godt. Den er enkel å lage og har et høyt proteininnhold. Server for eksempel med naan, ris eller annet valgfritt tilbehør. Oppskriften holder til 4 porsjoner og tar kun 25 minutter å lage!
Porsjoner:
4
Tilberedningstid:
00:15:00
Kcal:
254
Ingredienser:
- 1 pakke filetbiter Hälsans Kök
- 2 dl kokte kikerter
- 1 stk gul løk
- 1 hvitløksfedd
- 1 ss (12 g) fersk ingefær
- 0,5 dl tomatpuré
- 1 boks hakkede tomater
- 1 ss rapsolje
- 2 ss tikka masala krydderpasta
Slik gjør du:
- Finhakk løken. Varm olje i en stekepanne, fres løk og hvitløk på medium varme i noen minutter. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater, krydderpasta og filetbiter. Finriv ingefær og tilsett kikerter. Varm opp og server.
Per porsjon:
Kalorier: 254,2
Fiber (g): 6,9
Proteiner (g): 22,2
Fett (g): 10,2
Karbohydrater (g): 15,2
Sukker (g): 9,0
Oppskrift av Evelina Söderholm