Oppskrift på tunfisksalat
FiskTunfisksalat

Tunfisksalat

6 November 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Denne salaten inneholder masse proteiner, fiber og sunt fett. Et tips er å bruke tunfisk, quinoa, avokado og kesam som base – og bruke grønnsakene du har hjemme.

Porsjoner:

1

Kcal:

505

Ingredienser:

  • 1 boks tunfisk i vann
  • ½ avokado
  • 1,5 dl kokt quinoa
  • 2 stilker vårløk
  • 100 g brokkoli
  • 50 g grønne erter
  • 15 g granateple
  • 25 g blåbær
  • 1 ts sesamfrø
  • 1 ts salatskrydder

Slik gjør du:

  • Kok quinoa (0,5 dl ukokt), hell av vannet fra tunfisken og hakk grønnsakene til ønsket størrelse
  • Bland kesam med salatskrydder
  • Sett samme alle ingrediensene på en tallerken, velg selv om du ønsker å blande sammen alt eller spise alt hver for seg
  • Smak til med salt og pepper

Per porsjon:

Kalorier: 505,9

Fiber (g): 13,4

Proteiner (g): 56,9

Fett (g): 11,6

Karbohydrater (g): 45,1

Sukker (g): 15,1

I samarbeid med Evelina Söderholm