Tunfisksalat
6 November 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne salaten inneholder masse proteiner, fiber og sunt fett. Et tips er å bruke tunfisk, quinoa, avokado og kesam som base – og bruke grønnsakene du har hjemme.
Porsjoner:
1
Kcal:
505
Ingredienser:
- 1 boks tunfisk i vann
- ½ avokado
- 1,5 dl kokt quinoa
- 2 stilker vårløk
- 100 g brokkoli
- 50 g grønne erter
- 15 g granateple
- 25 g blåbær
- 1 ts sesamfrø
- 1 ts salatskrydder
Slik gjør du:
- Kok quinoa (0,5 dl ukokt), hell av vannet fra tunfisken og hakk grønnsakene til ønsket størrelse
- Bland kesam med salatskrydder
- Sett samme alle ingrediensene på en tallerken, velg selv om du ønsker å blande sammen alt eller spise alt hver for seg
- Smak til med salt og pepper
Per porsjon:
Kalorier: 505,9
Fiber (g): 13,4
Proteiner (g): 56,9
Fett (g): 11,6
Karbohydrater (g): 45,1
Sukker (g): 15,1
I samarbeid med Evelina Söderholm