Sunn oppskrift på vegetarisk tacowrap
VegetarSunn vegetarmiddag: Tacowrap

Sunn vegetarmiddag: Tacowrap

13 April 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Dette er en smaksrik vegetarisk middags wrap med vegan bites, spinat, mango og vårløk. Den sunne wrapen får en god smak med sin gode mango salsa.

TIPS: Bytt ut yoghurten mot vegetabilsk yoghurt for et 100 % vegansk måltid.

Porsjoner:

2

Kcal:

501.5

Ingredienser:

  • 2 stk Wrap (B-free Quinoa Chia-seed)
  • 225 gram “Vegan Bites” – 1 pakke
  • ½ løk
  • 2 ss rapsolje
  • 70 gram spinat
  • 1 stk moden mango
  • 50 gram vårløk
  • 1 ts brunt sukker
  • 1 chili
  • 1/2 presset sitron
  • Salt og pepper
  • 4 ss yoghurt, tyrkisk 10 %
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts paprikapulver
  • 1/2 ts spisskummin
  • 1/2 ts chilipulver

Slik gjør du:

  • Bland sammen en kryddermix av gurkemeie, paprikapulver, chilipulver, spiskummin, salt og pepper.
  • Stek løken i olje med kryddermiksen. Tilsett deretter veganbitene.

Mango salsa:

  • Kutt mangoen i terninger, skiv vårløken, finhakk chili og rør sammen med brunt sukker, salt, pepper og presset sitronjuice.

Wrap:

  • Ta frem et wrap-papir, legg wrap-lompen i bånn og legg deretter opp de stekte veganbitene, toppet med salsa, spinat og yoghurt.
  • Rull sammen wrapen!

Se også: Sunn fajitas med grillet mango og avokado

Per porsjon:

  • Kalorier: 501,5

  • Fiber (g): 15,8

  • Proteiner (g): 28,9

  • Fett (g): 21,5

I samarbeid med Evelina Söderholm