Sunn vegetarmiddag: Tacowrap
13 April 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en smaksrik vegetarisk middags wrap med vegan bites, spinat, mango og vårløk. Den sunne wrapen får en god smak med sin gode mango salsa.
TIPS: Bytt ut yoghurten mot vegetabilsk yoghurt for et 100 % vegansk måltid.
Porsjoner:
2
Kcal:
501.5
Ingredienser:
- 2 stk Wrap (B-free Quinoa Chia-seed)
- 225 gram “Vegan Bites” – 1 pakke
- ½ løk
- 2 ss rapsolje
- 70 gram spinat
- 1 stk moden mango
- 50 gram vårløk
- 1 ts brunt sukker
- 1 chili
- 1/2 presset sitron
- Salt og pepper
- 4 ss yoghurt, tyrkisk 10 %
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts paprikapulver
- 1/2 ts spisskummin
- 1/2 ts chilipulver
Slik gjør du:
- Bland sammen en kryddermix av gurkemeie, paprikapulver, chilipulver, spiskummin, salt og pepper.
- Stek løken i olje med kryddermiksen. Tilsett deretter veganbitene.
Mango salsa:
- Kutt mangoen i terninger, skiv vårløken, finhakk chili og rør sammen med brunt sukker, salt, pepper og presset sitronjuice.
Wrap:
- Ta frem et wrap-papir, legg wrap-lompen i bånn og legg deretter opp de stekte veganbitene, toppet med salsa, spinat og yoghurt.
- Rull sammen wrapen!
Se også: Sunn fajitas med grillet mango og avokado
Per porsjon:
Kalorier: 501,5
Fiber (g): 15,8
Proteiner (g): 28,9
Fett (g): 21,5
I samarbeid med Evelina Söderholm