Sunn middag med lune reker og spagetti av squash
15 February 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften med lune reker og spagetti av squash blander italiensk, sjømat og grønt sammen i en frisk og smakfull rett som inneholder mindre enn 500 kcal per porsjon!
Porsjoner:
1
Kcal:
500
Ingredienser:
- 150 g Reker
- ½ fedd Hvitløk
- 1 stk Squash
- ½ Chili
- 0,5 stk Eggeplomme
- 1 dl Kesam, mager
- Sitron
- Salt
- Pepper
- 1,5 ss Olivenolje
Slik gjør du:
- Finhakk hvitløk og chili og fres med olje i en stekepanne (ca. 1min).
- Tilsett rekene og la det frese et minutt til.
- Ha rekene over i en skål.
- Lag tynne strimler av squash, gjerne med en ostehøvel.
- Varm squashstrimlene i en stekepanne i et par minutter.
- Bland kesam, eggeplomme, salt og pepper, deretter hell det over squashstrimlene.
- La blandingen trekke på lav varme i fem minutter.
- Ved rekene inn i blandingen rett før servering.