Sunn eggesalat med kajennepepper. Foto.
LunsjSunn eggesalat med kajennepepper

Sunn eggesalat med kajennepepper

17 June 2022

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

En sunn eggesalat som smaker skikkelig mye! Nydelig som en egen forrett, på koldtbordet, som påleggssalat eller til helgefrokosten. Kajennepepper og sennep gir den en ekstra smaksrik snert! Hver porsjon inneholder 234 kalorier (kcal).

Oppskrift av Evelina Söderholm.

Porsjoner:

2

Tilberedningstid:

00:10:00

Kcal:

234

Ingredienser

  • 5 egg
  • 4 ss gresk yoghurt
  • 1 ss sennep
  • ¼ finhakket gul løk
  • 1 krm kajennepepper
  • 1 ts salt
  • 1 krm sort pepper

Slik gjør du

  • Kok eggene i omtrent 9 minutter, til de er hardkokte. La de avkjøles i kaldt vann. Skrell dem og skjær i biter.
  • Rør sammen yoghurt, sennep, løk og krydder.
  • Tilsett eggene og rør alt sammen. Server som en siderett, eller som topping til brødskiva!

Næringsinformasjon

Kalorier
234,2
Fiber
0,3 g
Proteiner
19,7 g
Fett
0,3 g
Karbohydrater
3,8 g
Sukker
3,7 g