Sjokolade mug cake med Nutrilett Toffee Fudge Bar
4 December 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Mettende mellommåltid eller dessert med ¼ Nutrilett Toffee Fudge bar og høyt proteininnhold, og mindre karbohydrater enn vanlige mug cakes.
Porsjoner:
1
Kcal:
293
Ingredienser:
- 1 stk banan
- 1 ss peanøttsmør
- 1 stk egg
- 2 ts stevia
- 2 ss kakao
- ¼ Nutrilett Toffee Fudge bar
Slik gjør du:
- Mos bananen og rør deretter sammen med peanøttsmør, egg, stevia og kakao
- Hell opp i 2 kopper eller skåler
- Del Toffee Fudge baren og trykk ned i midten av deigen
- Kjør i mikroen på full effekt i 1 minutt
- Server med en gang
Per porsjon:
Kalorier: 293,6
Fiber (g): 8,3
Proteiner (g): 17,8
Fett (g): 16,5
Karbohydrater (g): 26,9
Sukker (g): 12
I samarbeid med Evelina Söderholm