Oppskrift på sjokolade mug cake med Toffee Fudge
DessertSjokolade mug cake med Nutrilett Toffee Fudge Bar

Sjokolade mug cake med Nutrilett Toffee Fudge Bar

4 December 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Mettende mellommåltid eller dessert med ¼ Nutrilett Toffee Fudge bar og høyt proteininnhold, og mindre karbohydrater enn vanlige mug cakes.

Porsjoner:

1

Kcal:

293

Ingredienser:

  • 1 stk banan
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 stk egg
  • 2 ts stevia
  • 2 ss kakao
  • ¼ Nutrilett Toffee Fudge bar

Slik gjør du:

  • Mos bananen og rør deretter sammen med peanøttsmør, egg, stevia og kakao
  • Hell opp i 2 kopper eller skåler
  • Del Toffee Fudge baren og trykk ned i midten av deigen
  • Kjør i mikroen på full effekt i 1 minutt
  • Server med en gang

Per porsjon:

Kalorier: 293,6

Fiber (g): 8,3

Proteiner (g): 17,8

Fett (g): 16,5

Karbohydrater (g): 26,9

Sukker (g): 12

I samarbeid med Evelina Söderholm