Raw food cake – Frozen Raspberry
4 June 2021
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Enten du spiser mye raw food, er veganer eller spiser alt, er denne kaken kjempe god, spesielt fristende i sommervarmen. Oppskriften på raw food cake holder til 10 porsjoner, 1 kake og er en form for iskake. Lag den og server på sommerfesten eller grill-party.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
10
Tilberedningstid:
00:30:00
Kcal:
422
Ingredienser:
- 200 g valnøtter
- 70 g Raw agave sirup
Fyll
- 400 g cashewnøtter, bløtelagt minst 3 timer
- 400 g bringebær, tint eller fersk
- 100 g Raw agave sirup
Slik gjør du:
- Bunn: Kjør valnøtter i en kjøkkenmaskin til det fortsatt er litt store biter igjen, tilsett agave og kjør til alt har blandet seg. Trykk ut i en form med bakepapir. For å få den høy kan du bruke 17 cm stor form, men du kan også bruke en større form. Sett i kjøleskapet
- Fyll: Kjør cashewnøtter i en kjøkkenmaskin til en helt slett deig. Tilsett bringebær og agave og kjør videre til alt har blandet seg til en slett masse. Hell fyllet på bunnen og bre ut jevnt. Sett i fryseren i 3 timer eller over natten
- Servering: Ta frem kaken 10 minutter før servering og den har stått 3 timer i fryseren. Ta frem kaken 1 time innen servering om du har hatt den i fryseren over natten. Pynt eventuelt med bær. Blir det noe til overs kan du sette restene i kjøleskapet.
Næringsinformasjon
Kalorier
421,9
Fiber (g)
4,1
Proteiner (g)
10,7
Fett (g)
31
Karbohydrater (g)
28,6
Sukker (g)
17