Protein Pizza
15 April 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften på protein pizza er både enkel og rask, i tillegg til at den ikke må heve. Pizzaoppskriften er proteinrik og vegetarisk og holder til to porsjoner. perfekt som en rask lunsj og som middag på hverdager og til helgekosen.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
2
Tilberedningstid:
00:15:00
Kcal:
548
Ingredienser:
- 250 g mager kesam 1%
- 2 dl hvetemel spesial
- 1,5 dl kikertmel
- 1,5 ts bakepulver
- 0,5 ts salt
Topping:
- 100 g Philadelphia hvitløk og urter light
- 2-3 stk sjampinjong
- 1 ts olivenolje
- 1 neve babyleaf mix
- 2 krm chiliflakes
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader.
- Rør sammen mel, bakepulver og salt. Tilsett deretter kesamen og rør om godt til en deig. Del deigen i 2 boller, trykk ut til to runde pizzaer.
- Bre ut philadelphia og skiv, samt topp, med sjampinjongene. Dryss over olivenolje. Stek midt i ovnen i 15 minutter til den har fått litt farge. Ta ut og topp med babyleaf mix og chiliflakes.
Næringsinformasjon
Kalorier
548,5
Fiber (g)
9,5
Proteiner (g)
34,3
Fett (g)
12,3
Karbohydrater (g)
38,5
Sukker (g)
10