Protein muffins
15 April 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift på protein muffins som er skikkelig kremete, perfekt etter trening, som mellommåltid eller til kveldskosen. Bruk gjerne vegansk proteinpulver for veganske muffins. Oppskriften holder til seks muffins og lages på kun 15 minutter.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
6
Tilberedningstid:
00:15:00
Kcal:
228
Ingredienser:
- 1,5 dl søtpotet (225 g)
- 125 g mandelsmør
- 1 dl SUKKR Gull
- 0,75 dl (30 g) fettredusert kakao
- 1,5 dl vaniljeproteinpulver
- 2 krm salt
- 0,5 ts kardemomme
- 0,5 ts kanel
Slik gjør du:
- Skrell og kok søtpotet. Sett ovnen på 175 grader.
- Kjør søtpotetene til en glatt deig i en kjøkkenmaskin.
- Tilsett deretter resten av ingrediensene og kjør alt til en glatt deig. Hell opp i muffinsformer og sett midt i ovnen i 15 minutter.
- Ta ut av ovnen og la de hvile frem til servering. Oppbevares i kjøleskap eller i fryser.
Næringsinformasjon
Kalorier
228
Fiber (g)
6,1
Proteiner (g)
13,6
Fett (g)
13,4
Karbohydrater (g)
23,9
Sukker (g)
3,5