Oppskrift på pad thai
VegetarPad Thai

Pad Thai

21 December 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Vegansk variant av Pad Thai som er både rask å lage, samtidig som den er kjempe god! Retten har høyt proteininnhold.

Porsjoner:

2

Kcal:

592.9

Ingredienser:

  • 300 g Bønnepasta
  • 1 pose råkostblanding (250 g)
  • 3 ss Rich hoisin saus
  • 3 ss peanøttsmør
  • 1 dl (40 g) peanøtter
  • Noen stilker koriander
  • ½ løk

Slik gjør du:

  • Kok pastaen etter instruksene på posen. Hell av vannet og la den renne av
  • Skiv løken og grovhakk nøttene
  • Varm opp peanøttsmøret og hoisinsausen på lav varme, slik at det smelter sammen. Rør om
  • Tilsett pastaen i sausen og rør om godt, slik at pastaen får saus på seg
  • Tilsett råkostblandingen og løk, rør om og varm opp på middels varme
  • Topp med peanøtter og koriander
  • Server!

Per porsjon:

Kalorier: 592,9

Fiber (g): 23,9

Proteiner (g): 54,4

Fett (g): 20,3

Karbohydrater (g): 45,5

Sukker (g): 30,1

Oppskrift av Evelina Söderholm