Pad Thai
21 December 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Vegansk variant av Pad Thai som er både rask å lage, samtidig som den er kjempe god! Retten har høyt proteininnhold.
Porsjoner:
2
Kcal:
592.9
Ingredienser:
- 300 g Bønnepasta
- 1 pose råkostblanding (250 g)
- 3 ss Rich hoisin saus
- 3 ss peanøttsmør
- 1 dl (40 g) peanøtter
- Noen stilker koriander
- ½ løk
Slik gjør du:
- Kok pastaen etter instruksene på posen. Hell av vannet og la den renne av
- Skiv løken og grovhakk nøttene
- Varm opp peanøttsmøret og hoisinsausen på lav varme, slik at det smelter sammen. Rør om
- Tilsett pastaen i sausen og rør om godt, slik at pastaen får saus på seg
- Tilsett råkostblandingen og løk, rør om og varm opp på middels varme
- Topp med peanøtter og koriander
- Server!
Per porsjon:
Kalorier: 592,9
Fiber (g): 23,9
Proteiner (g): 54,4
Fett (g): 20,3
Karbohydrater (g): 45,5
Sukker (g): 30,1
Oppskrift av Evelina Söderholm