Lavkarbo vaniljesaus
30 April 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en lavkarbo oppskrift på vaniljesaus. Hva er vel ikke bedre enn vaniljesaus til for eksempel eplekake eller sjokoladepudding og gele? Denne varianten holder til 8 porsjoner og kan spises med god samvittighet, spesielt om du går på lavkarbo. Nam!
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
8
Tilberedningstid:
00:05:00
Kcal:
77
Ingredienser:
- 4 dl fettfri melk
- 4 stk egg
- 1 dl vaniljeproteinpulver
Slik gjør du:
- Visp sammen egg og melk i en kasserolle, bruk ikke stavmikser i en aluminiumskjele, da blir sausen grå. Varm opp på medium varme under omrøring. Når det begynner å ryke fra sauasen, ta av kjelen fra platen og la hvile. Når sausen har kjølt seg ned, visp inn proteinpulver. Server!
Næringsinformasjon
Kalorier
77,6
Fiber (g)
0
Proteiner (g)
8,8
Fett (g)
3,4
Karbohydrater (g)
2,9
Sukker (g)
2,9