Lavkarbo sveler
16 August 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er oppskrift på lavkarbo sveler, toppet med hva enn du måtte ønske. De er laget med kokosmel, og kokosmel er en meltype med lavt karbohydratinnold, og høyt proteininnhold. Kokosmelet bidrar også med en naturlig sødme. Server for eksempel med bær eller lavkalori syltetøy!
Porsjoner:
2
Tilberedningstid:
00:10:00
Kcal:
272,4
Ingredienser:
- 4 stk egg
- 2 ss stevia
- 4 ss kokosmel
- 1 ts Fiberhusk
- 1,5 dl melk, fettfri
- 0,5 ts bakepulver
- 0,5 ts hornsalt
Slik gjør du:
- Visp eggene luftige og tilset deretter stevia eller annen valgfri søtning. Tilsett kokosmel, fiberhusk, bakepulver og melk- rør sammen til en deig.
- Varm opp en stekepanne på middels varme. Bruk stekepanne av teflon, slik at du ikke trenger olje eller smør
- Ta ca en spiseskje med deig og stek på hver side i ca 2 minutter. Server med valgfritt lavkalori tilbehør.
Per porsjon:
Kalorier: 272,4
Fiber (g): 8,6
Proteiner (g): 19,9
Fett (g): 13,3
Karbohydrater (g): 11,8
Sukker (g): 4,7
Oppskrift av Evelina Söderholm