lavkarbo nanbrød i en brødkurv med håndkle
LavkarboLavkarbo nanbrød

Lavkarbo nanbrød

19 September 2019

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Dette er en oppskrift på glutenfri og lavkarbo nanbrød. Et glutenfritt brød med lavt karbohydratinnhold. Server for eksempel til en indisk gryte, supper eller andre sausrike retter. Oppskriften er både glutenfri og vegansk, og holder til 5 brød.

Porsjoner:

5

Tilberedningstid:

00:10:00

Kcal:

106

Ingredienser:

  • 65 g kokosmel
  • 2 ss fiberhusk
  • 2,5 dl vann
  • 1 krm salt
  • 0,5 ts bakepulver
  • 5 ts rapsolje

Slik gjør du:

  • Rør sammen alle ingredienene. Del deigen i 5 deler og trykk den ut til ønsker form og størrelse. Varm en non-stick panne med olje på middels varme. Stek 2 minutter på hver side. Server!

Per porsjon:

Kalorier: 106,6

Fiber (g): 8,4

Proteiner (g): 2,6

Fett (g): 6,2

Karbohydrater (g): 4,1

Sukker (g): 0,0

Oppskrift av Evelina Söderholm