Lavkarbo nanbrød
19 September 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift på glutenfri og lavkarbo nanbrød. Et glutenfritt brød med lavt karbohydratinnhold. Server for eksempel til en indisk gryte, supper eller andre sausrike retter. Oppskriften er både glutenfri og vegansk, og holder til 5 brød.
Porsjoner:
5
Tilberedningstid:
00:10:00
Kcal:
106
Ingredienser:
- 65 g kokosmel
- 2 ss fiberhusk
- 2,5 dl vann
- 1 krm salt
- 0,5 ts bakepulver
- 5 ts rapsolje
Slik gjør du:
- Rør sammen alle ingredienene. Del deigen i 5 deler og trykk den ut til ønsker form og størrelse. Varm en non-stick panne med olje på middels varme. Stek 2 minutter på hver side. Server!
Per porsjon:
Kalorier: 106,6
Fiber (g): 8,4
Proteiner (g): 2,6
Fett (g): 6,2
Karbohydrater (g): 4,1
Sukker (g): 0,0
Oppskrift av Evelina Söderholm