Lavkarbo laksemiddag
19 September 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne lavkarbo laksemiddagen er en enkel middag som er fylt med proteiner! Oppskriften holder til 2 porsjoner og er fylt med masse gode og smakfulle grønnsaker. Prøv og nyt!
Porsjoner:
2
Tilberedningstid:
00:30:00
Kcal:
597,5
Ingredienser:
- 400 g laks
- 2 stk gulrot
- 0,5 stk squash
- 0,5 stk gul løk
- 6 stk sjampinjonger
- 5 g persille
- 2 ts salt
- 1 ts svart pepper
- 1 ss rapsolje
Saus:
- 1 dl kesam mager 1 %
- 0,5 ts tran sitron
- 0,5 ts salt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader. Skyll og skiv opp alle grønnsakene. Hell olje i en ildfastform og spre ut alle grønnsakene. Forstek midt i ovnen i 15 minutter.
- I mellomtiden rører du sammen alle ingrediensene til sausen. Når grønnsakene er forstekte, tilsett laksen og krydre med salt og pepper.
- Sett inn i ovnen 15 minutter. Ta ut og topp med persille. Server med kesamsausen.
Per porsjon:
Kalorier: 597,5
Fiber (g): 6,1
Proteiner (g): 45,2
Fett (g): 42
Karbohydrater (g): 16
Sukker (g): 10,3
Oppskrift av Evelina Söderholm