Lavkarbo cottage cheese og sjampinjongsuppe
15 April 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en lavkarbo oppskrift på soppsuppe med cottage cheese. Suppen er rik, kremet og enkel, i tillegg til at den har lite kalorier og proteinrik. Oppskriften holder til to porsjoner og lages på kun 15 minutter. Nam!
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
2
Tilberedningstid:
00:05:00
Kcal:
226
Ingredienser:
- 250 g sjampinjong
- 1 ss rapsolje
- 100 g gul løk
- 1 hvitløksfedd
- 1 ts timian
- 5 dl vann
- 1 ss eplecidereddik
- 1 stk grønnsaksbuljongterning
- 1 dl + 1 dl Mager Cottage Cheese
- 1 krm svart pepper
- 1 krm salt
Slik gjør du:
- Hakk sopp, gul løk og hvitløk grovt. Varm en stekepanne med olje og fres sjampinjong, gul løk og hvitløk til de får farge. Tilsett vann, eddik, buljongterning, salt, pepper og timian – la småkoke i 10 minutter. Tilsett 1 dl cottage cheese og miks suppen til den får en glatt konsistens. Server med resten av cottage cheesen.
Næringsinformasjon
Kalorier
226,1
Fiber (g)
4,3
Proteiner (g)
17,5
Fett (g)
11,6
Karbohydrater (g)
11,9
Sukker (g)
5,1