Oppskrift på lavkarbo brownies
GlutenfriLavkarbo brownies med mandelmel

Lavkarbo brownies med mandelmel

30 April 2019

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Dette er en glutenfri, lavkarbohydrat oppskrift på brownie med kjempegod smak og en herlig kremet konsistent. Lavkarbo brownien er laget med mandelmel og det tar kun 20 minutter å lage den! Perfekt til selskap med sine 10 porsjoner – eller om du ønsker å lage noe digg til deg selv!

Porsjoner:

10

Tilberedningstid:

00:10:00

Kcal:

151.6

Ingredienser:

  • 1 pakke sorte bønner
  • 5 stk ferske dadler
  • 75 g vegansk margarin (60 %)
  • 3 stk egg
  • 2 krm vaniljepulver
  • 1 dl kakao, fettredusert
  • 0,5 dl mandelmel
  • 0,5 dl stevia*
  • 0,5 dl valnøtter

Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 175 grader
  • Miks alle ingrediensene, utenom valnøtter, til en deig i en kjøkkenmaskin. Fordel deigen i en liten bakeform ikledd bakepapir. Topp med valnøtter
  • Stek 20 minutter i ovnen. La den hvile før den deles. Server!
  • Kan oppbevares noen dager i kjøleskap eller fryses ned

Per porsjon:

Kalorier: 151,6

Fiber (g): 5,2

Proteiner (g): 6,2

Fett (g): 10,5

Karbohydrater (g): 6,2

Sukker (g): 3,2

*Stevia inneholder karbohydrater, men disse tas ikke opp av kroppen

Oppskrift av Evelina Söderholm