Lavkarbo brownies med mandelmel
30 April 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en glutenfri, lavkarbohydrat oppskrift på brownie med kjempegod smak og en herlig kremet konsistent. Lavkarbo brownien er laget med mandelmel og det tar kun 20 minutter å lage den! Perfekt til selskap med sine 10 porsjoner – eller om du ønsker å lage noe digg til deg selv!
Porsjoner:
10
Tilberedningstid:
00:10:00
Kcal:
151.6
Ingredienser:
- 1 pakke sorte bønner
- 5 stk ferske dadler
- 75 g vegansk margarin (60 %)
- 3 stk egg
- 2 krm vaniljepulver
- 1 dl kakao, fettredusert
- 0,5 dl mandelmel
- 0,5 dl stevia*
- 0,5 dl valnøtter
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 175 grader
- Miks alle ingrediensene, utenom valnøtter, til en deig i en kjøkkenmaskin. Fordel deigen i en liten bakeform ikledd bakepapir. Topp med valnøtter
- Stek 20 minutter i ovnen. La den hvile før den deles. Server!
- Kan oppbevares noen dager i kjøleskap eller fryses ned
Per porsjon:
Kalorier: 151,6
Fiber (g): 5,2
Proteiner (g): 6,2
Fett (g): 10,5
Karbohydrater (g): 6,2
Sukker (g): 3,2
*Stevia inneholder karbohydrater, men disse tas ikke opp av kroppen
Oppskrift av Evelina Söderholm