Sunne matpakker med lavkarbo brød med mandelmel
GlutenfriLavkarbo brød med mandelmel

Lavkarbo brød med mandelmel

25 June 2019

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Dette er en oppskrift på lavkarbo brød med mandel mel, og høyt innholde av protein! Brødet er naturlig glutenfritt på grunn av mandel melet, og det er enkelt å lage. Oppskriften holder til 7 porsjoner.

Porsjoner:

7

Tilberedningstid:

00:15:00

Kcal:

182

Ingredienser:

  • 1,5 dl mandelmel
  • 2 stk egg
  • 1 boks Mager Cottage cheese (250 gram)
  • 0,5 dl solsikkefrø
  • 2 ss margarin, 60 %
  • 2 ss Fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts chiafrø
  • 1 krm salt

Slik gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Bland cottage cheese og egg til en slett deig. Rør sammen alle de tørre ingrediensene og smelt margarinet. Plasser alt i en kjøkkenmaskin og kjør til alt har blandet seg
  • La stå i 2 minutter så deigen får hevet noe
  • Fordel deigen i 7 boller og rull til rundstykker. Skyll hendene i vann så det blir enklere å rulle
  • Strø over chiafrø og sett midt i ovnen, stek i 20 minutter

Per porsjon:

Kalorier: 181,9

Fiber (g): 5,4

Proteiner (g): 10,2

Fett (g): 13,2

Karbohydrater (g): 3,3

Sukker (g): 1,5

Oppskrift av Evelina Söderholm