Kalorifattig middag med Fylte paprika
8 March 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Hva med en sunn middag med fylte paprika? Vår oppskrift har karbonadedeig, ris og friske urter og kommer inn under 500 kalorier per porsjon!
Porsjoner:
1
Kcal:
500
Ingredienser:
- 50 g Ris, tørr
- 100 g Karbonadedeig
- 1 stk Paprika
- ¼ stk Løk
- 4 ss Tomatpure
- 1 stk Gulrot
- 2 ts Tørket mynte
- 3 ts Tørket timian
- 1 ss Olivenolje
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 230 grader
- Hell risen i en kjele og kok opp etter pakkens anvisning.
- Skjær opp løk og rasp gulrot
- Fres løk i olivenolje
- Bland i timian og mynte
- Stek opp karbonadedeig
- Bland ris, karbonadedeig, tomatpure, gulrot og løk. Skjær så av toppen på en paprika og fyll paprikaen nesten til toppen med denne blandingen. Dekk deretter toppen av paprikaen med aluminiumsfolie, og sett inn i ovnen. Paprikaen skal stå i ovnen i 20 minutter.