Indisk vegetargryte
6 May 2019
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne veganske indiske gryten er rask å lage og god på smak. Gryten kalles for Palak Chana (Spinat kikerter) og serveres her med Superris, kan selvfølgelig serveres med valgfri type ris. Oppskriften holder til 4 porsjoner og tar kun 20 minutter å lage.
Porsjoner:
4
Tilberedningstid:
00:10:00
Kcal:
407.7
Ingredienser:
- 4 porsjoner superris (Bare Bra)
- 250 g spinat
- 1 pakke hakkede tomater
- 2 pakker kokte kikerter
- 3 hvitløksfedd
- 2 cm fersk ingefær
- 0,5 ts chilipulver
- 2 ts curry
- 1 ts spiskummin
- 1 ts salt
- 1 stk gul løk
- 1 ts rapsolje
Slik gjør du:
- Kok risen etter instruksjonene på pakken
- I mellomtiden: bland spinat, hakkede tomater, hvitløk, ingefær, chilipulver, spiskummin og salt i en blender til du får en glatt konsistens
- Finhakk løk, varm en stekepanne med rapsolje og fres løken så den får litt farge
- Tilsett deretter spinatblandingen og kikertene
- Varm opp gryten
- Server gryten med risen
Per porsjon:
Kalorier: 407,7
Fiber (g): 11,4
Proteiner (g): 19,1
Fett (g): 9,8
Karbohydrater (g): 57,2
Sukker (g): 7,3
Oppskrift av Evelina Söderholm