Halloumi Bowl
12 August 2020
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften på halloumi bowl holder til 4 porsjoner og smaker himmelsk. Den er frisk og inneholder masse sunne næringsstoffer fra blant annet kikerter og rødbeter. Polkabeter er et mer dekorativt alternativ enn vanlig rødbet, samtidig som det smaker godt med en hint av spice!
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner:
4
Tilberedningstid:
00:30:00
Kcal:
559
Ingredienser:
Rødbethummus:
- 1 boks kokte kikerter
- 2 stk rødbeter
- 0,5 stk lime
- 2 ss tahini
- 1 ss olivenolje
- 1 hvitløksfedd
- 0,5 ts salt
- 0,5 krm cayennepepper
Panert halloumi:
- 200 g (1 pakke) halloumi
- 1 stk egg
- 2 ss FiberHUSK
Bowl:
- 2 dl byggryn
- 1 dl sylta tomater
- 1 pakke (50 g) brokkoliskudd
Slik gjør du:
- Hummus: Kok rødbetene i 15-20 minutter eller til de er gjennomkokte. Skrell og kjør de deretter i en kjøkkenmaskin med limesaft, tahini, olivenolje, hvitløk, salt og cayennepepper.
- Byggryn: Kok etter instruksene på pakken. Tilsett syltede tomater.
- Halloumi: Skiv og dypp i vispet egg, vend deretter i FiberHUSK og stek noen minutter på hver side i en teflonpanne.
- Servering: Legg opp byggryn, hummus, halloumi og brokkoliskudd i en skål. Server!
Næringsinformasjon
Kalorier
558,9
Fiber (g)
6,3
Proteiner (g)
18,3
Fett (g)
22,6
Karbohydrater (g)
21,6
Sukker (g)
7