Grillet laks med fargerike grønnsaker. Foto.
FiskGrillet laks med hoisinsaus

Grillet laks med hoisinsaus

30 June 2022

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Grillet laks er godt og sunt – og kan lages på tusen ulike måter. Her får du servert en frisk asiatisk variant med hoisinsaus og fargerike grillede grønnsaker!

Hver porsjon inneholder 478,7 kalorier (kcal).

Oppskrift av Evelina Söderholm.

Porsjoner:

1

Tilberedningstid:

00:15:00

Kcal:

479

Ingredienser

  • 1,5 ts hoisinsaus
  • 150 g laks med skinn
  • Salt og pepper

Grønnsaker

  • ½ liten squash
  • ½ rødløk
  • 4 asparges
  • ½ gul paprika
  • ½ rød paprika
  • ½ sitron
  • 1 ts olivenolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  • Mariner laksen med halvparten av hoisinsausen.
  • Skyll grønnsakene og del dem i skiver.
  • Legg alle grønnsakene i en stor bolle. Tilsett olivenolje, salt og pepper. Rør rundt slik at oljen fordeles på alle grønnsakene.
  • Grill laksen og alle grønnsakene ca. 3 minutter per side (eller til de er ferdige – avhengig av størrelsen på bitene og varmen på grillen).
  • Hell over resten av hoisinsausen på laksen og press sitronen over grønnsakene. Server!

Næringsinformasjon

Kalorier
478,7
Fiber
7,0 g
Proteiner
35,4 g
Fett
25,6 g
Karbohydrater
20,9 g
Sukker
16,1 g