Fylt squash
21 December 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
En lavkalorirett med mye protein og lavt innhold av karbohydrater.
Porsjoner:
2
Kcal:
509
Ingredienser:
- 1 stk squash
- 170 g Kjøttdeig, 14 %
- 60 g egg
- 10 g ruccola
- 10 g sriracha
- 1 ss Krydderblanding, uten sukker – eksempel grillkrydder
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 250 grader
- Stek kjøttdeigen i en non-stick panne. Tilsett krydderblandingen. La hvile
- Del squashen på langs og ta ut den myke delen der kjernene sitter – med en skje
- Rør inn egg i kjøttdeigen. Legg kjøttdeigen i den utskårne squashen
- Legg i en ildfastform og stek midt i ovnen i 30 minutter
- Server med litt ruccola og topp med sriracha
Per porsjon:
Kalorier: 509
Fiber (g): 4
Proteiner (g): 47
Fett (g): 32
Karbohydrater (g): 13
Sukker (g): 11
Oppskrift av Evelina Söderholm