enkel oppskrift på sashimi
FiskEnkel oppskrift: Sashimi med syltet ingefær

Enkel oppskrift: Sashimi med syltet ingefær

18 April 2018

|

Oppdater 6 November 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Dette er en enkel rett, og alt du trenger er laks, wasabi, ingefær, reddik og sitron. Lavkalori og lavkarbo - super raskt!

TIPS: Bruk laks av høy kvalitet for å oppnå best mulig resultat. Oppskriften holder til to porsjoner.

Se også: Sushi med blomkålris

Porsjoner:

2

Kcal:

508

Ingredienser:

  • 400 gram røkt laks
  • 30 gram syltet ingefær
  • 8 gram wasabi
  • 4 stk reddik
  • 1/2 stk sitron
  • 1,5 dl soyasaus

Slik gjør du:

  • Skjær laksen i tynne skiver
  • Legg opp på et fat sammen med ingefær, reddik og sitron
  • Server med wasabi og sushi soyasaus

Se også: Oppskrift på BBQ reker

Per porsjon:

  • Kalorier: 508,2

  • Fiber (g): 1,9

  • Proteiner (g): 49,7

  • Fett (g): 29,7

  • Karbohydrater (g): 13,3

  • Sukker (g): 2,5

I samarbeid med Evelina Söderholm