Enkel oppskrift: Sashimi med syltet ingefær
18 April 2018
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en enkel rett, og alt du trenger er laks, wasabi, ingefær, reddik og sitron. Lavkalori og lavkarbo - super raskt!
TIPS: Bruk laks av høy kvalitet for å oppnå best mulig resultat. Oppskriften holder til to porsjoner.
Se også: Sushi med blomkålris
Porsjoner:
2
Kcal:
508
Ingredienser:
- 400 gram røkt laks
- 30 gram syltet ingefær
- 8 gram wasabi
- 4 stk reddik
- 1/2 stk sitron
- 1,5 dl soyasaus
Slik gjør du:
- Skjær laksen i tynne skiver
- Legg opp på et fat sammen med ingefær, reddik og sitron
- Server med wasabi og sushi soyasaus
Se også: Oppskrift på BBQ reker
Per porsjon:
Kalorier: 508,2
Fiber (g): 1,9
Proteiner (g): 49,7
Fett (g): 29,7
Karbohydrater (g): 13,3
Sukker (g): 2,5
I samarbeid med Evelina Söderholm