Oppskrifter til koldtbord
19 April 2023
|Oppdater 6 November 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Småretter og sideretter
Alt som serveres på koldtbordet må ikke være kaldt, men det er en fordel a det kan spises lunkent, spesielt for dem som forsyner seg flere ganger. Her er noen småretter og sideretter du kan fylle opp ditt koldtbord med:
Rundstykker
Rundstykker er det perfekte tilskuddet til koldtbordet. Det passer til alt, og kan nytes med smør, majones, pålegg eller sammen med varmmat. Her finner du en oppskrift på enkle og sunne rundstykker uten gjær, og som derfor ikke trenger å heve. Blir ikke enklere enn det!
Retter med egg til koldtbord
Egg er som regel en slager, og kommer i mange forskjellige former, noe for alle og enhver. Egg smaker også like godt varmt og lunkent, så det passer godt til et koldtbord. Prøv disse gode oppskriftene på retter med egg:
Salater og karbonader
Hva er vel et koldtbord uten salater og karbonader? En salat kan være så mangt, og kan gjøres spennende med gode ingredienser, og karbonader trenger ikke være så veldig komplisert å lage. Her er tips til gode oppskrifter:
Dessert til koldtbordet
I mange dåper, konfirmasjoner og andre typer selskap er det flere bidragsgivere til dessertbordet, og man ender alltid opp med en altfor stor desserttallerken for å smake på alt. Her er en liste med mange gode oppskrifter på desserter til koldtbordet: